Home TOP NEWS Με τέτοιο πάθος δεν παίζεις μπάλα αλλά… μπαλάρα!

Με τέτοιο πάθος δεν παίζεις μπάλα αλλά… μπαλάρα!

Είδαμε όλοι τις αντιδράσεις του Νιλ Λένον στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΛ οι οποίες μερικές από αυτές ήταν και για highlights.


Είναι γεγονός ότι ο Βορειοϊρλανδός κόουτς από τον καιρό που καθέται (βασικά δεν κάθεται) στον πράσινο πάγκο, είναι αρκετά εκδηλωτικός είτε η ομάδα μας ψάχνει το γκολ, είτε όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ ή όταν προηγείται.

Πάντως ο Νιλ Λένον με το “καλημέρα” και στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με την Δόξα έδειξε με τις αντιδράσεις του, το πάθος του, αλλά και το ότι του αρέσει να ζει έντονα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο τα παιχνίδια της ομάδας του.

Πάντως ο Λένον μοιάζει να είναι γεννημένος νικητής, καθώς θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό και το 100% των δυνατοτήτων τους, για να κερδίζουν τα παιχνίδια έστω κι αν αυτά μοιάζουν βαθμολογικά αδιάφορα, όπως είναι φυσικά τα ματς του β’ γκρουπ.

Ο αυθόρμητος Νιλ Λένον με τον τρόπο που αντιδράει ή πανηγυρίζει μπροστά από τον πάγκο κατάφερε παρά το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει αρκετούς φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ και οι ποδοσφαιριστές βλέποντας το πάθος του κόουτς τους δεν προσπαθούν να παίξουν απλά μπάλα, αλλά μπαλάρα.