Home TOP NEWS Μόνο δύο από τους βασικούς της ερχόμενης Τετάρτης έπαιξαν 90λέπτο!

Μόνο δύο από τους βασικούς της ερχόμενης Τετάρτης έπαιξαν 90λέπτο!

Από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καθοριστικό παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ έχει και μεσοβδόμαδα αγώνα με τον Εθνικό Άχνας και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό ήταν λογικό ο Νιλ Λένον να κάνει διαχείριση του ρόστερ του.


Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός σκεπτόμενος τον αγώνα της 26ης Απριλίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός στην αυριανή κλήρωση, έκανε την διαχείριση του στον ματς με τον Εθνικό Άχνας για την 6η αγωνιστική των πλεί – άουτ του πρωταθλήματος CYTA.

Σε σχέση με τον αγώνα του κυπέλλου μόνο τρεις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ κι αυτοί ήταν ο Άνταμ Λανγκ, ο Φουάντ Μπασίρου και ο Μάξι Λοβέρα. Οι δύο προαναφερόμενοι δεν είχαν ξεκινήσει την αναμέτρηση στο Δασάκι στις 6 Μαρτίου, ενώ ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε 73λεπτά και στην συνέχεια έδωσε την θέση του στον Φώτη Παπουλή.

Σημαντικό είναι ότι ο Λένον κατάφερε να ξεκουράσει τους Φαμπιάνο, Έκτρορ Γιούστε και Γιαν Λέτσιακς, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει στο Δασάκι της Άχνας, ενώ στους Τόμας Χούμποτσαν, Αμπντουλαχί Σέχου, Λοίζο Λοίζου και Φώτη Παπουλή, Μιξ Ντίσκερουντ και Μάξι Λοβέρα έδωσε μερικά αγωνιστικά λεπτά.

Από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα που διακόπηκε στο Δασάκι μόνο ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο Ανδρόνικος Κακουλλής έπαιξαν σε όλο το 90λέπτο στην χθεσινή αναμέτρηση.

Από την στιγμή που η ενδεκάδα την Τετάρτη είναι γνωστή και δεν μπορεί να αλλάξει ήταν η καλύτερη διαχείριση που θα μπορούσε να γίνει από τον Λένον, ενόψει και του ημιτελικού, ενώ στα παιχνίδια πριν τον επαναληπτικό αναμένουμε να δούμε τον κόουτς να χρησιμοποιεί νεαρούς μαζί με βασικούς.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Δασάκι της Άχνας στον διακοπέντα αγώνα στις 6 Μαρτίου:

Φαμπιάνο (Δεν αγωνίστηκε)
Χούμποτσαν (Αγωνίστηκε 57λεπτά)
Γιούστε (Δεν αγωνίστηκε)
Σέχου (Αγωνίστηκε 30λεπτά)
Λέτσιακς (Δεν αγωνίστηκε)
Χαραλάμπους (Αγωνίστηκε 90λέπτα)
Ντίσκερουντ (Αγωνίστηκε ένα ημίχρονο)
Λοϊζου (Αγωνίστηκε 30λεπτά)
Λοβέρα (Αγωνίστηκε 73λεπτά)
Παπουλής (Αγωνίστηκε 20λεπτά)
Κακουλλής (Αγωνίστηκε 90λεπτά)