Home TOP NEWS Να κρατήσει την σταθερότητα και το μηδέν στην άμυνα!

Να κρατήσει την σταθερότητα και το μηδέν στην άμυνα!

Στα πέντε από τα επτά παιχνίδια που κάθεται στον πάγκο ο Νιλ Λένον η ομάδα μας δέχθηκε γκολ και συγκεκριμένα έννεα γκολ, τα οκτώ στον θεσμό του πρωταθλήματος και το ένα στο πρώτο παιχνίδι του προημιτελικού αγώνα με την ΑΕΛ.


Στα δύο τελευταία ματς με ΑΕΛ και Εθνικό Άχνας η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, μάλιστα στον αγώνα κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού το μηδέν στην άμυνα ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθει η πρόκριση σε πράσινα χέρια.

Πλέον το σύνολο του Βορειοϊρλανδού κόουτς προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (20/4) κόντρα στον Εθνικό Άχνας, το οποίο θα συνεχιστεί από το 25ο λεπτό στο οποίο διακόπηκε λόγω προβλήματος στον φωτισμό του γηπέδου.

Το σημαντικό σε αυτή την φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ομάδα την οποία θα την μάθει αύριο στην κλήρωση που θα γίνει στις 11:00 το πρώι στο ΓΣΠ.

Επίσης ο Λένον και οι συνεργάτες του, τώρα που βρήκαν την “συνταγή” στην άμυνα και η ομάδα μας κράτησε σε δύο σερί ματς το μηδέν, θα πρέπει να την ακολουθήσουν και στα επόμενα παιχνίδια, αφού στα ημιτελικά η καλή αμυντική λειτουργία θα παίξει σίγουρα τον δικό της ρόλο στην διεκδίκηση του πολυπόθητου εισιτηρίου για τον μεγάλο τελικό.