Home TOP NEWS Ο Νιλ Λένον για τον Εθνικό, την πρόκριση και την συνέχεια!

Ο Νιλ Λένον για τον Εθνικό, την πρόκριση και την συνέχεια!

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Νιλ Λένον παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας, για την πρόκριση επί της ΑΕΛ, αλλά και για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Οι δηλώσεις του Νιλ Λένον:

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό. Τι είδους παιχνίδι περιμένεις; “Θα κάνουμε αλλαγές προφανώς. Οι παίκτες έδωσαν πολλά στον αγώνα της Τετάρτης και είναι μια ευκαιρία για κάποιους από τους παίκτες του ρόστερ να πάρουμε λεπτά επίσης. Ο Εθνικός έχει τα προβλήματά του αυτή τη σεζόν όμως θα τους παίξουμε δύο φορές μέσα σε 3-4 μέρες. Τους είδα απέναντι στην ΑΕΛ και μετά το αργό ξεκίνημα έπαιξαν αρκετά καλά. Περιμένω το παιχνίδι να είναι ανοιχτό. Θεωρώ και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη. Παρόλο που δεν θα έχει μεγάλο κοινό νομίζω θα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.”

Πώς σκοπεύεις να διαχειριστείς το ρόστερ στους επόμενους αγώνες των δύο διοργανώσεων (πρωτάθλημα και κύπελλο); “Είναι καλή ερώτηση γιατί ξέρουμε πως στο παιχνίδι που αναβλήθηκε πρέπει να παίξουμε με τους ίδιους παίκτες. Έχουμε κατά νου την ομάδα της Κυριακής επίσης. Θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την Τετάρτη, την Κυριακή και ακολούθως την Τετάρτη ξανά. Η «ομορφιά» αυτού είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρόστερ ξανά, να τους έχω όλους έτοιμους ξανά για τα ημιτελικά ελπίζοντας πως όλοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν.”

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση κόντρα στην ΑΕΛ. Πώς νιώθεις μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου; “Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ χαρούμενος με την ομάδα, την απόδοση και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Παίξαμε σπουδαίο επιθετικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ανταποκρίθηκε και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο. Η ενέργεια που ο κόσμος μας έδωσε βοήθησαν την ομάδα πολύ. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και προφανώς για τον κόσμο επίσης. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με πολλά γκολ, δυστυχώς αυτό δεν έγινε όμως από την στιγμή που οι παίκτες συνεχίσουν να διατηρούν την ποιότητα των ευκαιριών, θα είμαι χαρούμενος με αυτό.”

Ο Μπασιρού ήταν ο MVP του αγώνα με την ΑΕΛ σύμφωνα με τους φιλάθλους. Ένα σχόλιο για αυτόν; “Ήταν απίστευτος. Από τότε που πρωτομπήκα εδώ πριν από ένα μήνα, είναι φοβερός. Πολύ σταθερός, ποιοτικός παίκτης. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και καθορίζει τον ρυθμό του αγώνα για εμάς. Ελέγχει το παιχνίδι, είναι επιθετικός χωρίς τη μπάλα και πολύ καλός με τη μπάλα. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τώρα.”

Είδαμε την ομάδα και τους οπαδούς τόσο ενωμένους μετά το σφύριγμα της λήξης την περασμένη Τετάρτη. Τι έχεις να πεις στους οπαδούς; “Τους ευχαριστούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα και όπως είπα μετά το παιχνίδι ήταν σαν να υπήρχαν 50.000 στο γήπεδο. Είδα τη σημαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον κόσμο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο.”

Το βίντεο με τις δηλώσεις:

Σε λίγο γραπτώς…