Home TOP NEWS Οι εμφανίσεις ξύπνησαν και το “πράσινο” ηφαίστειο!

Οι εμφανίσεις ξύπνησαν και το “πράσινο” ηφαίστειο!

Οι σπουδαιές εμφανίσεις της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα, τα αποτελέσματα που πήρε με ΑΕΛ και Ανόρθωση στο κύπελλο έχουν ανεβάσει για τα καλά την ψυχολογία των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλα δείχνουν ό,τι την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον θα παίξουν σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ.


Όπως “διψάει” η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι ποδοσφαιριστές για κατάκτηση ενός τίτλου την φετινή σεζόν, έτσι “διψάνε” και οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι στα παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΛ (εντός και εκτός), αλλά και σε αυτό με την Ανόρθωση ζήτησαν με “μανία” το κύπελλο.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του κατάφεραν στον λίγο χρονικό διάστημα στο “Ηλίας Πούλλος” να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας μας προς το καλύτερο, παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και άπαντες περιμένουν με αγωνία το επόμενο παιχνίδι για να δουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σίγουρα τα πιο πάνω ήταν και η αφορμή να ξυπνήσει το έχουν ξυπνήσει για τα καλά το ηφαίστειο που ονομάζεται Πράσινος ΛΑΟΣ και αν όλα πάνε καλά και βρεθεί η ομάδα στον τελικό εκεί θα γίνει και η μεγάλη έκρηξη.

Να σημειώσουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Δόξα (Κυριακή|1/5) στο πρωτάθλημα και με την Ανόρθωση (Τετάρτη|4\5) στο πρωτάθλημα ξεκίνησε και συνεχίζεται κανονικά.