Home TOP NEWS Όταν ο Λένον μας άφησε απορημένους και λίγο καιρό μετά επιβεβαιώθηκε

Όταν ο Λένον μας άφησε απορημένους και λίγο καιρό μετά επιβεβαιώθηκε


Στις 7 Μαρτίου ο Νιλ Λένον ανακοινώθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ και με τη γνωστοποίηση της νέας συνεργασίας, άρχισε η νέα εποχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τρεις μέρες μετά πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του και ο Βορειο-Ιρλανδός μας συστήθηκε μέσα από την πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη.

Από όσα ανέφερε εκείνη την ημέρα, ένα πράγμα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, προκάλεσε την απορία όλων μας, σε σημείο μάλιστα που διερωτηθήκαμε αν σοβαρομιλά.

Αφού λοιπόν είχε προλάβει να κάνει και δύο προπονήσεις με την ομάδα, είπε στη διάσκεψη: «Είμαι εντυπωσιασμένος με αυτά που είδα. Εξαιρετικό υλικό, είμαι ενθουσιασμένος». 

Μα τι μας λέει; Η ομάδα σέρνεται. Οι παίκτες δείχνουν να έχουν στραγγίξει από ενέργεια και κίνητρα. Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να αμφισβητούμε ακόμα κι αυτούς που πέρσι μας οδήγησαν στον τίτλο.

Όλοι γνωρίζαμε ότι ένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει θαύματα όταν αναλαμβάνει μία ομάδα «ερείπιο». Κι όμως,  λέγαμε πολλά γνωρίζοντας πολύ λίγα.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και αφού τα πρώτα δείγματα με τον Λένον στον πάγκο ήταν κάπως θετικά, ήρθε η προχθεσινή εμφάνιση.

Πάει πολύς καιρός από τότε που είδαμε μία τέτοια ΟΜΟΝΟΙΑ. Μία ομάδα γεμάτη ενέργεια, εμπνεύσεις, επιθετικότητα, επιβλητική στο γήπεδο, μία ομάδα η οποία έδειξε να σφύζει από ποιότητα.

Οπότε αυτό που μπορούμε σε πρώτη φάση να κρατήσουμε είναι πως ο Λένον ξέρεις τι λέει, και κυρίως ξέρει τι κάνει. Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ είδαμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ που μας εντυπωσίασε και το κυριότερο, μία ομάδα που φώναξε πως έχει, με αυτόν τον προπονητή, μέλλον.

Ο στόχος του κυπέλλου είναι αδιαπραγμάτευτος όμως ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουμε μπορούμε τώρα να αισθανόμαστε ήσυχοι ενόψει της νέας χρονιάς.