Home TOP NEWS Post Game: Δείγμα θετικό στο τεστ πριν την πρώτη “μάχη” με την...

Post Game: Δείγμα θετικό στο τεστ πριν την πρώτη “μάχη” με την Ανόρθωση

Το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας που συνεχίστηκε από το 25ο λεπτό (εκεί διακόπηκε λόγω προβλήματος στον φωτισμό στις 6 Μαρτίου), ήταν ένα καλό τεστ και ταυτόχρονα μια καλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ανόρθωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου η οποία θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (26/4) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Η ομάδα μας στο 20λέπτο που παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο, είχε μια αρκετά καλή εμφάνιση, πίεσε τον Εθνικό Άχνας, προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά από την εστία του Χριστοδούλου, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλή νοοτροπία εντός των τεσσάρων γραμμών κάτι που το επεσήμανε και ο Νιλ Λένον μετά το τέλος του αγώνα.

Στην συνέχεια όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο η ΟΜΟΝΟΙΑ έστρεψε για τα καλά την προσοχή στο παιχνίδι με την Ανόρθωση για τα ημιτελικά, κατέβασε ταχύτητες, έκανε συντήρηση δυνάμεων, ενώ ο Νιλ Λένον έδωσε την ευκαιρία και σε κάποιους ποδοσφαιριστές να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους.

Όσον αφορά τα του χθεσινού αγώνα, κρατήσαμε την εξαιρετική και πάλι εμφάνιση του Λοίζου Λοίζου ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει όλο και πιο ανεβασμένος και φαίνεται μέσα κι από τις εμφανίσεις του να αφήνει πίσω του τις κακές μέρες που προηγήθηκαν γι’ αυτόν.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Αμπντουλαχί Σέχου ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παοχνίδι, με τον Νιγηριανό ακραίο αμυντικό να ανεβάζει ρυθμούς στο καλύτερο χρονικό σημείο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού θα χρειαστεί κι αυτός στην προσπάθεια που θα κάνει για κατάκτηση του κυπέλλου.

Τέλος χαροποιήσε και η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Ζαχαρίου, αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στην θέση του Λοίζου και στο λίγο χρόνο που του δόθηκε είχε και ένα καλό σουτ στην εκπνοή, το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Χριστοδούλου, ωστόσο ο Τσέποβιτς δεν εκμεταλλεύτηκε στην συνέχεια την φάση κι από κοντά έστειλε την μπάλα έξω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το τρίτο σερί παιχνιδι (ΑΕΛ, Εθνικός Άχνας – δις) που κρατάει το μηδέν στην άμυνα και είναι σημαντικό να δώσει συνέχεια σε αυτό το καλό στατιστικό ενόψει και των διπλών αναμετρήσεων με την Ανόρθωση. Μοναδικό ψεγάδι είναι ότι η ομάδα μας δυσκολεύεται να βρει εύκολα το γκολ, παρά το γεγονός ότι φτιάχνει αρκετέςς φάσεις κάτι που το διαπίστωσε και ο Νιλ Λένον και θα κληθεί να το διορθώσει.

Άπαντες λοιπόν αφήνουν πίσω τον αγώνα στο Δασάκι της Άχνας κι από σήμερα στρέφουν την προσοχή στον ημιτελικό της Τρίτης. Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του ήδη παρακολούθησαν την Ανόρθωση, μάζεψαν πληροφορίες και τώρα θα προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα μας για να μπορέσουν να “χτυπήσουν” ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε θέση στον μεγάλο τελικό.