Home TOP NEWS Προετοιμάζονται για Ολυμπιακό… σκέφτονται όμως ΑΕΛ!

Προετοιμάζονται για Ολυμπιακό… σκέφτονται όμως ΑΕΛ!

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι – άουτ του πρωταθλήματος CYTA, η ομάδα μας έχει στρέψει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική της υποχρεώση που θα είναι την Παρασκευή κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.


Τα δεδομένα και σε αυτό το παιχνίδι είναι γνωστά. Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια στην β’ φάση, έτσι και αυτό είναι βαθμολογικό αδιάφορο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, γι’ αυτό αναμένεται ο Νιλ Λένον να προχωρήσει και πάλι σε αλλαγές και να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα στο τελευταίο παιχνίδι πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η ομάδα μας έχει μπροστά της άλλες τρεις μέρες για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τους “μαυροπράσινους”, με το μυαλό όλων φυσικά να είναι συνεχώς καρφώμενο στο ματς της 13ης Απριλίου και στον επαναληπτικό του 1-1 κόντρα στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε τους Φαμπιάνο, Τσέποβιτς και Μιξ να επιστρέφουν στην δράση, ενώ οι δύο τελευταίοι συνδυάσαν την επιστροφή τους και με γκολ κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Απ’ εκεί και πέρα ο Σέχου που έμεινε εκτός από το ματς με την ΠΑΕΕΚ ίσως να μην προλάβει ούτε το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής, εκτός θα μείνει ο Ζαχαρίου που τραυματίστηκε, αλλά και ο Χούμποτσαν που τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μπορεί η ομάδα μας να στερηθεί δύο παίκτες στα επόμενα δύο ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΛ κι αναφερόμαστε στους Χούμποτσαν (τιμωρημένος) και Ζαχαρίου (τραυματίας), ωστόσο το παιχνίδι άφησε και κάτι θετικό, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε γκολ από τους επιθετικούς της τον Μάταβζ και Τσέποβιτς, τους οποίους θα χρειαστεί όσο τίποτε άλλο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.