Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΠΑΕΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΠΑΕΕΚ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλεί – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου το βράδυ της Κυριακής, η ομάδα μας θα μεταβεί στο ΓΣΠ για τον σημερινό αγώνα έχοντας στην αποστολή της 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι μόνιμα τραυματίες Κούσουλος και Γκόμεθ.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και στο σημερινό αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετά πρόσωπα, κάνοντας εκ νέου δοκιμές, θέλοντας να βγάλει τα συμπεράσματα του και να έχει μια καλύτερη άποψη για το ρόστερ του.

Όσον αφορά την σημερινή μας πρόβλεψη για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Νιλ Λένον για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, αναμένουμε να δούμε.

Τον Φαμπιάνο να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια. Πιο μπροστά του και στην αμυντική γραμμή στα δύο άκρα ίσως αγωνιστούν οι Λέτσιακς και Σέχου με τους Γιούστε και Λανγκ να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο νευραλγικό χώρο του κέντρου αναμένουμε να δούμε να ξεκινούν οι Ντίσκερουντ, Χαραλάμπους και Μποτεάκ. Τέλος στην επιθετική γραμμή στα δύο “φτερά” ίσως πάρουν θέση οι Λοίζου και Λοβέρα με τον Μάταβζ να είναι ο μοναδικός προωθημένος στην γραμμή κρούσης.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Γιούστε, Λανγκ, Σέχου, Ντίσκερουντ, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Λοΐζου, Λοβέρα, Μάταβζ.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κίκο, Μπασίρου, Ασημένος, Κακουλλής, Ψάλτης, Τσέποβιτς