Home TOP NEWS Στο έκτο με Λένον επιβάλλεται να κρατήσει το μηδέν!

Στο έκτο με Λένον επιβάλλεται να κρατήσει το μηδέν!


Ο Νιλ Λένον κοούτσαρε την ομάδα μας σε πέντε παιχνίδια και την ερχόμενη Τετάρτη (13/4) θα την κοουτσάρει σε άλλο ένα, το οποίο είναι μάλιστα και το πιο σημαντικό της φετινής σεζόν, μέχρι το επόμενο που θα είναι αυτό σε περίπτωση πρόκρισης.

Με τον Βορειοϊρλανδό κόουτς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να διορθώσει τα κακώς έχοντα, όσο αφορά την αμυντική της λειτουργία, καθώς στα πέντε παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο η ομάδα μας, δέχθηκε συνολικά 9 γκολ, δύο με Δόξα, δύο με ΠΑΕΕΚ, δύο με ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τρία με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά κανείς δεν έρχεται να ρίξει το φταίξιμο στον Νιλ Λένον, ο οποίος παρέλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την παρέλαβε από τον προκάτοχο του, τον Χένινγκ Μπεργκ, με τον Βορειοϊρλανδό σε αυτό το χρονικό διάστημα να προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει και να σουλουπώσει κάποια πράγματα.

Σίγουρα η πρόσφατη ήττα και τρία γκολ με τον Ολυμπιακό, τα τέσσερα συνολικά γκολ με Δόξα και ΠΑΕΕΚ είναι κάτι που προβληματίζουν τον προπονητή ενόψει και του μεγάλου παιχνιδιού με την ΑΕΛ και καλειται μέσα από τις προπονήσεις που απομένουν να βρει το τι πάει λάθος και το τι μπορεί να αλλάξει, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην δεχθεί το εκτός έδρας γκολ από την ΑΕΛ.

Το ματς της Τετάρτης είναι εντελώς διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα για τον Λένον και για ολόκληρη την ομάδα, αφού διακυβεύεται όλη η χρονιά και η μοναδική διέξοδος για επιτυχία και για έξοδο στην Ευρώπη, γι’ αυτό και θα πρέπει η άμυνα έστω και τώρα να λειτουργήσει σωστά και να είναι από ατσάλι.