Home TOP NEWS Στο καλύτερο timing το ανέβασμα του Λοΐζου

Στο καλύτερο timing το ανέβασμα του Λοΐζου

Από τον καιρό που δεν πήρε κλήση στην Εθνική Κύπρου ο Λοΐζου, πείσμωσε, έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.


Μπορεί το χθεσινό ματς με τον Εθνικό Άχνας να ήταν παντελώς αδιάφορο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην είχε την ίδια σημασία όπως ο επαναληπτικός με την ΑΕΛ, ωστόσο ο Λοΐζος στα λεπτά που αγωνίστηκε πραγματοποιήσε άλλη μια καλή εμφάνιση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, ξεκίνησε τον αγώνα ως αλλαγή μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 57ο λεπτό και στα 30λεπτά που αγωνίστηκε (υπολογίζουμε και τον χρόνο των καθυστερήσεων), κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μας και να της δώσει νέα πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ταλαιπώρησε την άμυνα του Εθνικού με πλαγιοκοπήσεις είτε από τα αριστερά, είτε από τα δεξία, ενώ είχε και μια καλή στιγμή στο 80ο λεπτό όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο. Στο 83ο λεπτό ο Λοΐζου κουβάλησε μπάλα κάτω από το κέντρο του γηπέδου, έφτασε έξω από την περιοχή και με περίτεχνη πάσα βρήκε τον Κακουλλή ο οποίος έβαλε το νικητήριο γκολ.

Βλέποντας κανείς τα τελευταία ματς εύκολα αντιλαμβάνεται ό,τι ο Λοΐζος Λοΐζου παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τον παλιό του καλό εαυτό στο καλύτερο Timing και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό του κυπέλλου.