Home TOP NEWS Τα λόγια να γίνουν πράξη!

Τα λόγια να γίνουν πράξη!

Όχι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, έφερε στεναχώρια στο πράσινο οικοδόμημα, λίγες μέρες μάλιστα πριν το πιο κρίσιμο ραντεβού της εφετινής σεζόν που θα είναι αυτό με την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου.


Άπαντες φυσικά στο “Ηλίας Πούλλος” άφησαν στην άκρη το τι έγινε με τον Ολυμπιακό και έχουν ριχτεί με τα μούτρα στην δουλειά για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (13/4) το οποίο θέλοντας και μη θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν σαν ένα προώρο τελικό, αφού μέσα από αυτό το παιχνίδι παίζεται όλη η χρονιά.

Ο Νιλ Λένον από την Παρασκευή και έπειτα, εκτός από το τακτικό κομμάτι και την δουλειά που κάνει για να βγάλει το πλάνο που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα μας στη νίκη, προσπαθεί να δουλέψει και στο κομμάτι ψυχολογίας, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να βρεθούν έτοιμοι και με το “μαχαίρι στα δόντια” για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα χαρίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ την πρόκριση.

Πάντως μέσα κι από τις δηλώσεις του Λοΐζου στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (δείτε εδώ), φαίνεται πως όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να καταθέσουν ψυχή για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ.

Πρέπει λοιπόν σε αυτή την φάση τα λόγια όπως και αυτά του νεαρού ποδοσφαιριστή μας να γίνουν πράξεις μέσα στο γήπεδο, εάν θέλει λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει δικαίωμα στο όνειρο για κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά και για ένα εισιτήριο που θα την οδηγήσει στην Ευρώπη.