Home TOP NEWS Τα ψέματα και τα πειράματα τέλειωσαν! Ώρα για αποδείξεις και απαντήσεις…

Τα ψέματα και τα πειράματα τέλειωσαν! Ώρα για αποδείξεις και απαντήσεις…

Ο κρίσιμος επαναληπτικός με την ΑΕΛ είναι προ των πυλών και άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζούν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Σίγουρα αρκετοί, όπως και εμείς περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα από την περσινή πρωταθλήτρια, ωστόσο δεν μπόρεσε να τα δώσει έχοντας μια κακή πορεία στο πρωτάθλημα η οποία μας απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο όλα αυτά θα πρέπει να μείνουν στην άκρη αφού μπροστά της έχει τον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι τον επόμενο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και αυτή την στιγμή μπροστά υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ όπου η ομάδα μας πρέπει, ουσιαστικά επιβάλλεται να έχει μια καλή παρουσία, έτσι ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να βρεθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ομάδα μας λοιπόν παίζοντας στην έδρα της και μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της καλείται και πρέπει να παρουσιαστεί δυνατή για να μπορέσει να μείνει ζωντανή στην διεκδικήση ενός τροπαίου, αλλά και την έξοδο της στην Ευρώπη. Το σύνολο του Νιλ Λένον έχει τις δυνατότητες, έχει τις αρετές φτάνει να τις ξεδιπλώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Τα ψέματα, τα πειράματα λοιπόν έχουν τελειώσει. Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα, να φτύσουν αίμα στο τερέν, τόσο για τους εαυτούς τους, για την ιστορία αυτού του Συλλόγου και για τον κόσμο που θα βρεθεί μαζικά στο γήπεδο, περιμένοντας συνέπεια από την ομάδα και να του δώσει ξανά χαρά και ελπίδα για συνέχιση της προσπάθειας για κατάκτηση του κυπέλλου.