Home TOP NEWS «Θα κληθούν Τορναρίτης-Χριστοδούλου…μελετάται το πόρισμα Παπασταύρου»

«Θα κληθούν Τορναρίτης-Χριστοδούλου…μελετάται το πόρισμα Παπασταύρου»


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Χάρης Πογιατζής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα για τις σοβαρές καταγγελίες τόσο από τον πρόεδρο της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου, όσο και από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Χριστόφορο Τορναρίτη που προανήγγειλε και συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε παρακολουθήσει όσα έχουν λεχθεί μέχρι τώρα και όσα θα λεχθούν. Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Δεν θα μείνει απαθής η επιτροπή. Απλά περιμένουμε να δούμε και τις περαιτέρω δηλώσεις του κ. Τορναρίτη. Έχουμε συνεδρία την Πέμπτη και έχουμε σκοπό να καλέσουμε τους κύριους Τορναρίτη και Χριστοδούλου αν είναι πρόθυμοι να μας πουν αυτά που γνωρίζουν. Όσους έχουμε καλέσει στο πρόσφατο παρελθόν παρουσιάστηκαν ενώπιον μας. Τώρα το τι θα λεχθεί θα είναι απόρρητο και θα εκδώσουμε σχετική ανακοίνωση. Πρέπει να υπάρχει μαρτυρία».

Υπόθεση Παπασταύρου: «Ο κ. Παπασταύρου έδωσε τα στοιχεία που γνώριζε Είναι στην εισαγγελία και έχει αρχίσει η μελέτη του πορίσματος. Είναι πολλές σελίδες»

Από sport-fm.com.cy