Home TOP NEWS Θύμισε κάτι από τον περσινό Φαμπιάνο!

Θύμισε κάτι από τον περσινό Φαμπιάνο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια μεγάλη εμφάνιση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο εν λόγω παιχνίδι να διακρίνονται με την απόδοση τους.


Ένας εξ αυτών που διακρίθηκε ήταν και ο Βραζιλιάνος κήπερ της ομάδας μας, ο οποίος έβαλε κι αυτός το χεράκι του για να φύγει το σύνολο του Νιλ Λένον με την μεγάλη νίκη από την Λάρνακα, η οποία φέρνει την ομάδα μας όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαίου.

Ο Φαμπιάνο πραγματοποιήσε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση και όσες φορές χρειάστηκε φώναξε παρών, με τον Βραζιλιάνο να έχει σωστές τοποθετήσεις, φοβερά αντανακλαστικά μη επιτρέποντας στους αντιπάλους να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό του.

Σημαντικές φυσικά ήταν οι τρεις σπουδαίες επεμβάσεις που έκανε στα σουτ του Ρισβάνη, του Χριστοδουλόπουλου και τον Ουάρντα, μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και στις τρεις περιπτώσεις τα σουτ ήταν εξ επάφης.

Ο “γίγαντας” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του προχθεσινού αγώνα θύμισε τον παλίο καλό Φαμπιάνο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας να κατακτήσει πρωτάθλημα, να προκριθεί σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και να κατακτήσει το Σούπερ Καπ.