Home TOP NEWS Τι άρεσε και τι δεν άρεσε στην πρώτη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην...

Τι άρεσε και τι δεν άρεσε στην πρώτη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην εποχή Λένον!

Η ομάδα μας χθες το απόγευμα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην εποχή Νιλ Λένον, μια νίκη η οποία ήρθε μετά από ένα δίμηνο (τελευταία νίκη ήταν στις 16 Φεβρουαρίου), ενώ τέτοια ευρεία νίκη η ομάδα μας έχει εδώ και 17 μήνες να κάνει.


Απο την πρώτη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Λένον στον πάγκο, εκτός από την ψυχολογία που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει της συνέχειας μπορέσαμε να βγάλουμε κι εμείς εκ νέου κάποια συμπεράσματα.

Αυτά που άρεσαν:

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τρεξίματα και γενικά προσπαθούσαν όλοι για το καλύτερο.

Η ομάδα μας έπαιξε με την μπάλα κάτω, είχε πολύ καλούς αυτοματισμούς και είδαμε ότι σιγά – σιγά η δουλειά του Νιλ Λένον αρχίζει να αποτυπώνεται και στο τερέν, ενώ σημαντικό στοιχείο ήταν ότι η μπάλα κυκλοφορούσε μόνο μπροστά και δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου πίσω.

Ο Λοβέρα αγωνίστηκε σαν επιτελικός μέσος, μια θέση η οποία του αρμόζει ενώ την γνωρίζει αρκετά καλά κι από την παρουσία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς και όπως όλα δείχνουν στα επόμενα παιχνίδια ο Νιλ Λένον θα τον προορίζει στην θέση αυτή.

Ο MVP του αγώνα, Λοίζος Λοίζου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχε μια ασίστ στο τρίτο γκολ, ενώ είχε συμμετοχή και στο 4ο γκολ και καλείται αυτή η εμφάνιση του να είναι η αρχή για να ακολουθήσουν κι άλλες.

Το γεγονός ότι σκόραραν τρία γκολ οι επιθετικοί μας, Μάταβζ και Τσέποβιτς κάτι που το χρειάζονταν τόσο οι ίδιοι, όσο και η ομάδα μας αφού στερήθηκε τα γκολ απο αυτούς την φετινή σεζόν.

Δεν άρεσαν:

Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε δύο εύκολα γκολ και γενικότερα δέχεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι γκολ και θα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το δουλέψει η τεχνική ηγεσία ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΛ στο οποίο θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Ο τραυματισμός του Ζαχαρίου σε μια περίοδο που ο ποδοσφαιριστής άρχισε να ανεβαίνει, ενώ στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ είχε και μια καταπληκτική πάσα – ασίστ προς τον Μάταβζ στο πρώτο γκολ.

Η κόκκινη του Χούμποτσαν τον οποίο θα χάσει ο Νιλ Λένον στους επόμενους δυο αγώνες με Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΛ και κυρίως από τον επαναληπτικό με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού.