Home TOP NEWS Ξανά δοκιμές, νέα συμπεράσματα και με… στόχο τη νίκη!

Ξανά δοκιμές, νέα συμπεράσματα και με… στόχο τη νίκη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το σημερινό της παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας θα πάει στο σημερινό παιχνίδι για να χτυπήσει τη νίκη, την οποία αναζητεί εδώ και ένα δίμηνο (16 Φεβρουαρίου ήταν η τελευαία με τον Άρη), ενώ ταυτόχρονα αν καταφέρει να φύγει με το τρίποντο, θα μπορέσει και ο Νιλ Λένον να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη από τον καιρό που κάθεται στον πράσινο πάγκο.

Ο Βορειοϊρλανδός για πρώτη φορά θα πάει σε παιχνίδι με γεμάτη την φαρέτρα του και με πληθώρα επιλογών κάτι που το περιμένε εδώ και καιρό. Πλην του Γκόμεθ και Κούσουλου που έχουν χάσει την χρονιά, όλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Νιλ Λένον.

Πάντως και στο σημερινό αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αναμένεται ο κόουτς της ομάδας μας να δοκιμάσει πράγματα, αλλά και να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν πολλά, έχοντας φυσικά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τον σημαντικό αγώνα της χρονιάς με την ΑΕΛ που θα γίνει στις 13 Απριλίου.

Τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και αυτό που θα ακολουθήσει με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας δίνεται η ευκαιρία στον Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του να βγάλουν εκ νέου συμπεράσματα, να κάνουν δοκιμές και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές κρατώντας τους σε καλή αγωνιστική και σε εγρήγορση για τον μεγάλο αγώνα του κυπέλλου.