Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΛ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΛ

Μαζικές αλλαγές αναμένεται να δούμε στον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ από τον Νιλ Λένον. Το δήλωσε άλλωστε και στις τελευταίες τοποθετήσεις που έκανε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι θα στρέψει το βλέμμα σε νεαρούς και θα τους χρησιμοποιήσει.


Εμείς θα επιχειρήσουμε να κάνουμε πρόβλεψη για την εντεκάδα που θα παρατάξει το απόγευμα στο ΓΣΠ, ο βορειοϊρλανδός κόουτς της ομάδας μας.

Στο τέρμα αναμένουμε να δούμε τον Ουζόχο.

Στην αμυντική γραμμή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Παναγιώτου και Χούμποτσαν ενώ στα άκρα της αμυντικής γραμμής θα παίξουν, ο Ψάλτης δεξιά και ο Κίκο αριστερά. Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή την γραμμή ο Γιούστε (τιμωρημένος) και ο Λέτσιακς (τραυματίας)

Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Χαραλάμπους και Ασημένος ενώ πιο μπροστά τους θα δούμε τον Παπουλή να αγωνίζεται ο οποίος στο ματς με την Ανόρθωση παραχώρησε την θέση του στον Χούμποτσαν για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γιούστε με την αποβολή του.

Στην επίθεση ο Ζαχαρίου και ο Μποτεάκ θα κινούνται στα δύο “φτερά” με τους Τσέποβιτς και Κακουλλή να διεκδικούν την θέση στην κορυφή με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος να αγωνιστεί αφού δεν πήρε συμμετοχής στο ματς με την Ανόρθωση.

Η πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Παναγιώτου, Χούμποτσαν, Ψάλτης, Κίκο, Χαραλάμπους, Ασημένος, Παπουλής, Ζαχαρίου, Μποτεάκ, Τσέποβιτς (Κακουλλής)