Home TOP NEWS Ας το σκεφτούν όλοι καλά για τη Νότια

Ας το σκεφτούν όλοι καλά για τη Νότια


Από χθες όταν ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για τα οργανωτικά του τελικού κυπέλλου, η συζήτηση επικεντρώνεται στο τι θα αποφασίσει να πράξει ο Εθνικός ο οποίος έχει στη διάθεση του, πέρα από τη Δυτική κερκίδα και τη Νότια. Θα ανέμενε κανείς πως η διοίκηση της ομάδας της Άχνας θα συναινούσε άμεσα στο αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την παραχώρηση της Νότιας εξέδρας, αφού ο κόσμος της ομάδας της Άχνας είναι λιγοστός. Ωστόσο ο πρόεδρος του Εθνικού ακόμα το σκέφτεται.

Αυτό πάντως που θα πρέπει να προβληματίσει όλους είναι να μην παραχωρηθεί τελικά η Νότια εξέδρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να σπεύσουν οπαδοί άλλων ομάδων και βεβαίως της φιναλίστ ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προμηθευτούν εισιτήρια. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τον κίνδυνο που ελλοχεύει.

Και το λέμε αυτό διότι ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια «άκυρα» καλέσματα από… άσχετους με το παιχνίδι οπαδούς, για παρουσία στο γήπεδο προς υποστήριξη του Εθνικού.

Οπότε ότι είναι να γίνει σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα θα πρέπει να γίνει επίσημα. Είτε ο Εθνικός να παραχωρήσει την εξέδρα στην ομάδα μας, είτε η ομάδα μας να προνοήσει, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό, ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστα στο παιχνίδι.

Για την ώρα πάντως είμαστε στην αναμονή της απόφασης του Κίκη Φιλίππου.