Home TOP NEWS Δάκρυσε ο Κούσουλος στην διάσκεψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δάκρυσε ο Κούσουλος στην διάσκεψη (ΒΙΝΤΕΟ)


Έντονη συναισθηματική φόρτιση έβγαλε ο αρχηγός της ομάδας μας, Ιωάννης Κούσουλος κατά την διάρκεια της διάσκεψης τύπου για τον αυριανό (25/5) μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Κούσουλος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο κατά την διάρκεια της διάσκεψης για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε εξαιτίας του τραυματισμού που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης τους τελευταίους μήνες.

Ο αρχηγός της ομάδας μας ωστόσο δεν μπόρεσε να απαντήσει αφού άρχισε να δακρύζει, ακόμη και μετά το τέλος των δηλώσεων όλων των πρωταγωνιστών ο Κούσουλος έμεινε καθισμένος στην θέση του.

Ο Νιλ Λένον βλέποντας τον ποδοσφαιριστή του φανερά συγκινημένο ανέβηκε στο πάνελ τον αγκάλιασε  και συμπλήρωσε όλα όσα ήθελε να πει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι πραγματικός ηγέτης και έχει πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσει στην ομάδα την επόμενη σεζόν”.

Πάντως ο Κούσουλος δήλωσε ότι η αποθεραπεία του πάει καλά κι αναμένεται με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι έτοιμος να πατήσει ξανά γρασίδι και να επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση.