Home TOP NEWS Δείγματα σωστής νοοτροπίας

Δείγματα σωστής νοοτροπίας


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για τα πλέι – οφ του πρωταθλήματος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και έδειξε ότι, μπήκε ξανά στις σωστές ράγες, αυτές των επιτυχιών.

Μπορεί ο Νιλ Λένον στα παιχνίδια του πρωταθλήματος να παρουσιάσε διαφορετικά πράγματα σε σχέση με αυτά του κυπέλλου, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ανεξαρτήτως προσώπων και ποιοι παίρνουν φανέλα βασικού δείχνει αγωνιστική άνοδο.

Στο προχθεσινό παιχνίδι οι “πράσινοι” του Νιλ Λένον παρά το γεγονός ότι έδιναν έναν αγώνα αδιάφορο βαθμολογικά κόντρα στην ΑΕΛ “αρνούνταν” να παραδωθούν και διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη, την οποία την πέτυχαν και μάλιστα με ανατροπή.

Οι παίκτες που χρησιμοποιήσε ο Νιλ Λένον στο παιχνίδι με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού είναι αυτοί που συνήθως παίρνουν συμπληρωματικό χρόνο, όμως όλοι έδειξαν χαρακτήρα εντός των τεσσάρων γραμμών αφήνοντας ικανοποιημένο τον κόουτς.

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ποδοσφαιριστές βγάζουν στο τερέν δείγματα σωστής νοοτροπίας και όλοι αγωνίζονται όπως πρέπει ανεξαρτήτως παιχνιδιού ή απουσίας βαθμολογικού κινήτρου.