Home TOP NEWS Επιθετικό λίφτινγκ

Επιθετικό λίφτινγκ

Στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα αποχώρησε ο Μαρίνος Τζιωνής, ενώ πρόσφατα αποχώρησε ο Μάρκο Τσέποβιτς, ο Ερνέστ Ασάντε και ο Έρικ Μποτεάκ, ενώ αποχωρεί και ο Λοβέρα που τελειώνει ο δανεισμός του στην ομάδα μας από τον Ολυμπιακό Πειραιώς


Όλοι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν στο επιθετικό τρίτο κι από την στιγμή που είδαν την πόρτα εξόδου τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν αναμένεται να δούμε εντελώς καινούργια πρόσωπα στην ομάδα μας.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιδιώξει να στήσει μια ομάδα με νέα πρόσωπα που θα είναι πιο κοντά στην δική του φιλοσοφία, θέλοντας να την κάνει να παίζει πιο επιθετικό και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Πάντως σε κάποια από τα παιχνίδια τα οποία κοούτσαρε ο Λένον είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει σε κάποια απ’ αυτά ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που άρεσε και ενθουσίασε τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι αλλαγές αναμένονται και στις άλλες γραμμές, όμως η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν θα προχωρήσουν σε βεβιασμένες κινήσεις αφού έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους.