Home TOP NEWS Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την επιλογή του Εθνικού, κατατέθηκε με τον...

Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την επιλογή του Εθνικού, κατατέθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώθηκε χθες από αναρτήσεις στα μέσα ενημέρωσης για την επιλογή του Εθνικού να ανοίξει για όλο τον κόσμο την προπώληση για τη Νότια κερκίδα του ΓΣΠ.

Και μετέφερε τη διαφωνία της με τον πιο επίσημο τρόπο προς τους αρμόδιους. Απέστειλε επιστολή μέσω της οποίας εξέφρασε τους προβληματισμούς της για την κίνηση αυτή τη ομάδας της Άχνας, επιστολή η οποία παρελήφθη από Εθνικό, αστυνομία και ΚΟΠ, τονίζοντας πως υπάρχουν κίνδυνοι για περιστατικά ανεπιθύμητα.

Παρατηρήθηκε μάλιστα διαρροή σε μέσο, προφανώς από πλευράς Εθνικού, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ συναίνεσε στην κίνηση του Εθνικού. Το εντελώς αντιθέτο ίσχυε. Η ανάρτηση αυτή κατέβηκε ύστερα από λίγο.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η επιστολή της ομάδας μας στάληκε προτού ανοίξει η προπώληση για τη Νότια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που ζήτησε ήταν απόλυτα λογικό. Εφόσον αποδεδειγμένα ο Εθνικός δεν χρειαζόνταν την κερκίδα, ζητήθηκε να της παραχωρηθεί ώστε να διασφαλιστεί ότι εκεί θα βρίσκονται μόνο Ομονοιάτες. Η επιστολή καταλήγει πως,  αν προκύψει ότιδήποτε η ευθύνη θα βαραίνει τον Εθνικό.

Καλέστηκε και η αστυνομία να είναι πλέον πολύ πιο προσεκτική στην αστυνόμευση του αγώνα διότι πιθανόν να υπάρξουν οπαδοί άλλων ομάδων στη Νότια.