Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 0-0 : Με 10 η ομάδα από το 5′ και τώρα...

Ημίχρονο 0-0 : Με 10 η ομάδα από το 5′ και τώρα θέλει κατάθεση ψυχής


Τα δεδομένα στον μεγάλο τελικό άλλαξαν νωρίς όταν ο Σέχου ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Βοιτκόφσκι  και δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Έτσι από την έναρξη του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο.

Στο 5’ αποβλήθηκε ο Σέχου και πέντε λεπτά αργότερα ο Λένον έριξε στο γήπεδο τον Χούμποτσαν αποσύροντας τον Παπουλή. Ήταν πλέον δύσκολο για την ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Ο Εθνικός κρατούσε περισσότερο μπάλα ενώ εμείς ψάχναμε τις επιθέσεις μας με μακρινές μπαλιές προς τον Μάταβς και τον Λοβέρα.

Ήταν εμφανώς επηρεασμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν μπορούσε να γίνει δημιουργική αφού αναγκαστικά οπισθοχώρησε ενώ ο Εθνικός ήταν η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες.

Στα τελευταία 10 λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε με περισσότερες αξιώσεις μπροστά.

Στο δεύτερο μέρος θα χρειαστεί να υπερβάλουν όλοι εαυτόν.

Οι φάσεις:

Κόκκινη κάρτα στον Σέχου για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή στον Βοιτκόφσκι, στο 5ο λεπτό.

11′ Αλλαγή ο Παπουλής μέσα ο Χούμποτσαν.

Στο 15ο λεπτό βγήκε μπαλιά για τον Κίκο ο οποίος κατέβασε στη περιοχή, έδωσε πίσω στον Ματαβς που σούταρε, κόντραρε η μπάλα και πήγε πάνω στον τερματοφύλακα Χριστοδούλου.

Στο 25ο λεπτό ο Γκόρουμπετς πήρε κάθετα τη μπάλα και έφυγε από πλάγια θέση απέναντι στον Φαμπιάνο. Σούταρε όμως η προσπάθεια του ήταν άστοχη.

Στο 29ο λεπτό ο Χουντόμπιακ έκανε σουτ με δύναμη έξω από την περιοχή το οποίο απέκρουσε σταθερά ο Φαμπιάνο.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Εθνικό στο 30ο λεπτό με τον Γκονζάλες όταν από το ύψος του πέναλτι βρέθηκε σε θέση για γκολ όμως σούταρε λίγο πάνω από την εστία.

Στο 38ο λεπτό ο Λοβέρα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, έπιασε την κεφαλιά ο Χούμποτσαν όμως η μπάλα έφυγε έξω.