Home TOP NEWS Ημίχρονο: Ανοικτό παιχνίδι με φάσεις, σκόραρε όμως η ΑΕΛ

Ημίχρονο: Ανοικτό παιχνίδι με φάσεις, σκόραρε όμως η ΑΕΛ


Γίνεται ένα καλό παιχνίδι στο ΓΣΠ. Παίζουν ανοικτα οι δύο ομάδες, δημιουργήθηκαν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες ενώ ήταν η ΑΕΛ η ομάδα που κατάφερε να σκοράρει και κρατάει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. Το γκολ σημειώθηκε στο 6 από τον Μαρόσα. Είχε δοκάρι η ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε δοκάρι η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ κράτησε περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο 45λεπτο, ενώ η ομάδα μας αν κα ιδημιούργησε κάποιες καλές προϋποθέσεις, πέρα απ΄οτις ευκαιρίες που έφτιαξε, θα μπορούσε να είχε καλύτερες επιλογές, κυρίως με τους Ζαχαρίου και Κακουλλή.

Α’ Ημίχρονο:

Στο 4ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μποτεάκ έκανε σέντρα, ο Παναγιώτου έκανε κεφαλιά στην περιοχή όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 5’ σουτ από τον Μεντόγεβιτς απο το ύψος της περιοχής. Η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 6ο λεπτό ο Μαρόσα είδε τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος του και έκανε ένα πολύ ωραίο γυριστό βολέ για να νικήσει τον Ουζόχο και να σκοράρει.

Ένα υπέροχο σουτ από τον Μποτέακ στο 10ο λεπτό. Η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Στο 12’ ο Κίκο έκανε ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή.

Ευκαιρία χάθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 19ο λεπτό όταν ο Ζαχαρίου μπήκε στη περιοχή, έκανε παράλληλη πάσα από πλάγια θέση όμως η μπάλα πέρασε μπροστά απ[ό όλους χωρίς να μπορέσει κάποιος να την αγγίξει και να σκοράρει.

Μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 έχασε στο 24’ η ΑΕΛ. Ο Μιλιντσιάνου βγήκε μόνος απέναντι στον Ουζόχο, τον πλάσαρε, άγγιξε λίγο τη μπάλα ο Ουζόχο και αυτή πήγε αργά στο κάθετο δοκάρι.

Στο 27 ο Κακουλλής πήρε τη μπάλα από αριστερά, πήγε στον κεντρικό διάδρομο έκανε σουτ το οποίο πέρασε έξω.

Ευκαιρία χάθηκε από τον Μποτεάκ στο 29ο λεπτό. Πήρε πάσα από τον Χάμπο στην περιοχή, σούτερα από αριστερά όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Μέγερι.

Στο 36ο λεπτό ο Τόρες έκανε ένα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ στη γωνία του Ουζόχο που ήταν έτοιμος και απέκρουσε σταθερά.