Home TOP NEWS Κάμποσα προστίματα από Βρυωνίδη για τον επαναληπτικό με Ανόρθωση

Κάμποσα προστίματα από Βρυωνίδη για τον επαναληπτικό με Ανόρθωση


Μοίρασε προστίματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή FOURNEAU FRANCESCO κατά του YUSTE CANTON HECTOR  Ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας, ημιτελική φάση περιόδου 2021-2022 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας–ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου /04.05.2022.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(1) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  Κυπέλλου COCA – COLA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(γ) για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας (στην καταπακτή) επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα (πυρσοί και καπνογόνα μετά το τέλος του αγώνα στην κερκίδα),  κατά παράβαση του άρθρου  10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(δ) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(ε) για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (ball boys) καθ΄ όλην την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 39 – 46 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2021/2022.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(2) του Απόστολου Μικελλίδη, Γυμνασίαρχου του αγώνα για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του κατά την διάρκεια του αγώνα και για ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξε προς τον 4ο διαιτητή του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 27 του Κεφαλαίου XII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2021/2022 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας ημιτελική φάση περιόδου 2021-2022 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας–ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου /04.05.2022.