Home TOP NEWS Κοντά στην έξοδο και ο Μποτεάκ (Πληροφορίες)

Κοντά στην έξοδο και ο Μποτεάκ (Πληροφορίες)

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στο “Ηλίας Πούλλος” ο Έρικ Μποτεάκ αναμένεται να είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσει παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Δημοσιογραφικές πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι, η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ενημερωθεί από την Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως δεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά τους Τσέποβιτς, Ασάντε, φαίνεται ότι κλείνει και ο κύκλος του Γάλλου μεσοεπιθετικού στην ομάδα μας, με την οποία κατάφερε να πανηγυρίσει μια πρώτη θέση, τρεις προκρίσεις στην Ευρώπη και τρεις τίτλους, Πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ και Κύπελλο.

Πάντως στο παρελθόν ο Έρικ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Κύπρο και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον του κι αν τελικά θα συνεχίσει σε κάποιο άλλο κλαμπ του νησιού.

Σίγουρα από την στιγμή που ακόμη είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι περισσότερο, ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται προς εμάς είναι ότι ο Έρικ θα οδεύσει προς Λάρνακα μεριά και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ.