Home TOP NEWS Λανγκ: «Είμαι στο σωστό μέρος…»

Λανγκ: «Είμαι στο σωστό μέρος…»


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα nemzetisport.hu παραχώρησε ο Άνταμ Λανγκ. Ανφέρθηκε στην κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και την απόφαση του να έρθει στην Κύπρο και να παραμείνει εδώ

Αναλυτικά: 

Για τον τελικό κυπέλλου: «Ήμασταν υπό πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, επειδή ήμασταν οι φιναλίστ και ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση από την αρχή, καθώς από το πέμπτο λεπτό παίξαμε σε αριθμητικό μειονέκτημα. Κάναμε το παιχνίδι δύσκολο για τους εαυτούς μας, ακόμα και αν πιστεύω ότι ήταν μεγάλη υπερβολή να αποβληθεί ο Σέχου με κόκκινη κάρτα γι’ αυτή τη σωματική επαφή. Ο αντίπαλός μας δεν έπαιξε δημιουργικά, δεν το εκμεταλλεύτηκε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αλλά έπρεπε να δουλέψουμε πολύ, για 115 λεπτά. Τα πέναλτι ήταν επίσης ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα με πολλά χαμένα σουτ, αλλά εμπιστευόμασταν τον τερματοφύλακά μας και ο Φαμπιάνο διακρίθηκε ξανά», είπε.

Για την απόφαση του ν’ αγωνιστεί στην Κύπρο: «Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που υπέγραψα εδώ, είμαι στο σωστό μέρος με κάθε τρόπο. Επαγγελματικά, καθώς το πρωτάθλημα είναι υψηλής ποιότητας, υπάρχουν πολλοί ξένοι που παίζουν στο πρωτάθλημα και έχουμε τον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή σύλλογο του νησιού, οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι. Υπάρχουν η ευρωπαϊκή φάση των ομίλων είναι συχνά εφικτή. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα πέρσι, οπότε φυσικά ήταν μεγάλη απογοήτευση που φέτος μετά την κανονική περίοδο παίξαμε μόνο στα πλέι οφ της κάτω ζώνης. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα, ωστόσο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου βρισκόμαστε ήδη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, οπότε στη χειρότερη περίπτωση έχουμε εξασφαλισμένη θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης».