Home TOP NEWS Λένον: «Χαρούμενος ξανά με την απόδοση… προετοιμαζόμαστε καιρό για τον τελικό»

Λένον: «Χαρούμενος ξανά με την απόδοση… προετοιμαζόμαστε καιρό για τον τελικό»


Είπε στη διάσκεψη τύπου, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής μας

Είμαι χαρούμενος με την απόδοση. Δεν είχαμε τραυματισμούς. Παίξαμε καλά με έναν νέο σχηματισμό αν και δεν είχαμε χρόνο να τον δουλέψαμε. Το απόλαυσα. Λίγο απογοήτευση για το γκολ που δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος με την ποιότητα του ποδοσφαίρου μας.

Για τον τελικό: Όχι καμία πίεση. Οι παίκτες μας κέρδισαν το δικαίωμα να διεκδικούν τίτλο.  Ζούμε με αυτό και είναι καλό το ότι οι οπαδοί μας περιμένουν τον τίτλο. Προετοιμαζόμαστε καιρό για αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς προετοιμαζόμαστε αγωνιστικά και ψυχολογικά για να είμαστε δυνατοί στον αγώνα.

Για τους τραυματίες: Ο Γιαν δεν έπαιξε από το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Θα μπει την Κυριακή με την ομάδα. Ο Άνταμ και ο Γιούστε είναι καλά. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε όλοι έτοιμοι και δυνατοί για τον τελικό.

Για την κατάκτηση του τίτλου στις 25 Μάϊου του 2019 με τη Σέλτικ: Θα ήταν ωραίο να πετύχουμε. Το 1967 είναι σημαδιακή χρονιά για τη Σέλτικ αφού Ευρωπαϊκό κύπελλο. Τώρα όμως η σκέψη μου δεν είναι στη Σέλτικ αλλά στο πως θα μπορέσουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσουμε στο στόχο μας.