Home TOP NEWS Λένον στο BBC Radio: «Σπουδαίο επίτευγμα το κύπελλο… πρόβλημα οι διαιτητές στην...

Λένον στο BBC Radio: «Σπουδαίο επίτευγμα το κύπελλο… πρόβλημα οι διαιτητές στην Κύπρο»


Μίλησε στο BBC Radio ο προπονητής της ομάδας μας Νιλ Λένον, και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας στο κύπελλο αλλά και στην αποβολή του στο ματς με τον Εθνικό.

«Δεν ήταν έυκολο παιχνίδι. Η ειρωνία είναι πως αποβήθηκε ποδοσφαιριστής μας νωρίς όποτε έπρεπε να το κάνουμε με τον δύσκολο τρόπο. Είναι όμως ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για το κλαμπ, έχοντας στην πλάτη του και την κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος. Οι παίκτες όμως ολοκλήρωσαν τη χρονιά τους τελευταίους μήνες με ωραίο στυλ». 

Ρωτήθηκε αν ένιωσε δυσαρεστημένος με το διαιτητή:«Δυσαρεστημένος είναι σοφτ λέξη. Αποβλήθηκα στο 119. Είπα στον Γκάρι Πάρκερ πως πάμε στα πέναλτι και αυτή είναι η λίστα. Μου είπε ο διαιτητής ‘που πας’; Του λέω θα δώσω τη λιστα σε αυτόν (Πάρκερ). Και ο αντίπαλος πάγκος άρχισε τη μουρμούρα. Σκέφτηκα τότε πως δεν γινεται να παίζεις με παίκτης περισσότερο 116 λεπτά και να έχεις και παράπονο από το διαιτητή. Ύστερα, από το πουθενά, ο διαιτητής ανακάλυψε τρία λεπτά καθυστερήσεων. Μου ήρθε στο κεφάλι αυτό και είχα να πω κάποιες λέξεις στο διαιτητή. Έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές εδώ. Αν νομίζεται ότι γίνομαι κακός θα σας πω ότι ο προπονητής τερματοφυάλκων μου αποβλήθηκε 7 φορές φέτος. Είναι φυσιολογικό διότι είναι σχολαστικοί και κάνουν τους Σκωτσέζους διαιτητές να φάινονται εξαιρετικοί»