Home TOP NEWS Μετράνε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό

Μετράνε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό

Στο “Ηλίας Πούλλος” άπαντες μετράνε αντίστροφα και προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της Τετάρτης (25/5) στον οποίο η ομάδα μας θα διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο στην ιστορία της.


Το σύνολο του Νιλ Λένον ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα την περασμένη Παρασκευή κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά το τελικό σφύριγμα στον συγκεκριμένο αγώνα όλοι αμέσως έστρεψαν την προσοχή στον Εθνικό Άχνας και στον τελικό.

Οι “πράσινοι” λοιπόν περιμένουν πως και πως την Τετάρτη για να αγωνιστούν στο καταπράσινο ΓΣΠ, διεκδικώντας μπροστά από τους χιλιάδες οπαδούς τους τον τίτλο, θέλοντας να κλείσουν αυτή την χρονιά που δεν εξελίχθηκε καλά στο πρωτάθλημαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πέραν φυσικά από την διεκδικήση του τροπαίου, υπάρχει και η μεγάλη πρόκληση της Ευρώπης, αφού σε περίπτωση που η ομάδα μας κατακτήσει το κύπελλο θα βρεθεί για τρίτη σερί χρονιά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ξεκινώντας το Ευρωπαϊκό της ταξίδι από τα πλέι – οφ του Europa League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νιλ Λένον ευτυχώς δεν είδε κάποιο ποδοσφαιριστή του να αποκομίζει τραυματισμό στο ματς με τον Ολυμπιακό. Συνεπώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Λένον, πλην των Λέτσιακς και Μάταβζ που θα κάνουν αγώνα δρόμου μέχρι την Τετάρτη για να προλάβουν να αγωνιστούν στον τελικό.