Home TOP NEWS Ο αμφίβολος Γιούστε και ο… πιθανός αντικαταστάτης του!

Ο αμφίβολος Γιούστε και ο… πιθανός αντικαταστάτης του!

Από σήμερα Άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος”  κινούνται σε ρυθμούς κυπέλλου και συγκεκριμένα του επαναληπτικού με την Ανόρθωση, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (4/5) στις 19:00 το απόγευμα.


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες είδαν να ολοκληρώνεται η χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς για το πρωτάθλημα χωρίς να προκύπτει το οποιοδήποτε πρόβλημα και ουσιαστικά θα πάνε στο ματς της Τετάρτης έχοντας στην φαρέτρα τους, σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Μοναδικός αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση παραμένει ο Έκτορ Γιούστε καθώς 48ώρες πριν την αναμέτρηση φαίνεται να μην προκύπτει κάποια σημαντική διαφοροποιήση σε σχέση με τα δεδομένα που ίσχυαν και προηγουμένως ως προς το κατά πόσον θα είναι διαθέσιμος ή όχι.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ που είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”   στον πρώτο ημιτελικό με την Ανόρθωση, είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν θα είναι στην διάθεση του Νιλ Λένον για τον επαναληπτικό.

Αν τελικά ο Γιούστε δεν προλάβει την ανάμετρηση με την Ανόρθωση, τότε ο πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Τόμας Χούμποτσαν. Ο Νιλ Λένον μάλιστα έχοντας στο μυαλό του το σενάριο να μην προλάβει ο Γιούστε την επερχόμενη αναμέτρηση απέσυρε τον Σλοβάκο αμυντικό στο 60ο λεπτό  και έριξε στην θέση του χρησιμοποιήσε τον Ευαγγέλου, έτσι ώστε να κρατήσει τον Χούμποτσαν ξεκούραστο.