Home TOP NEWS Ο Λέτσιακς για το ματς με την Ανόρθωση

Ο Λέτσιακς για το ματς με την Ανόρθωση

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιαν Λέτσιακς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.


Οι τοποθετήσεις του Γιαν Λέτσκιας:

Μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη απέναντι στην Ανόρθωση. Περιμένεις παρόμοιο παιχνίδι όπως το πρώτο; “Ναι, περιμένω παρόμοιο παιχνίδι, αλλά θα είναι στη δική μας έδρα με τους δικούς μας φιλάθλους και πραγματικά ανυπομονούμε για αυτό.”

Ποια θα είναι τα κλειδιά για να προκριθούμε στον τελικό; “Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να πετύχουμε γκολ. Θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως θέλουμε να παίζουμε και θα συνεχίσουμε τη δουλειά.”

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μεγάλος στόχος για εμάς στη φετινή σεζόν και αυτό δίνει μεγάλο κίνητρο στην ομάδα. Πως νιώθουν οι ποδοσφαιριστές για το γεγονός αυτό; “Ναι σίγουρα, τώρα έχουμε τον στόχο του κυπέλλου στο μυαλό μας και αυτό θα κυνηγήσουμε.”

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο την Τετάρτη και οι φιλάθλοι μας ανυπομονούν για το παιχνίδι. Ποιο είναι το μήνυμα σου; “Πραγματικά ανυπομονούμε για την παρουσία του κόσμου ελπίζουμε να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα και να προκριθούμε στον τελικό.”

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: