Home TOP NEWS Όπως άνοιξε η χρονιά έτσι πρέπει να κλείσει!

Όπως άνοιξε η χρονιά έτσι πρέπει να κλείσει!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν κι αναπνέουν για την 25η Μαίου, ημέρα όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό Άχνας.


Παρά το γεγονός ότι απομένει άλλο ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αυτό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας, των ποδοσφαιριστών, αλλά και όλων όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας είναι στο παιχνίδι της χρονιάς.

Μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και την παρουσία της στο β’γκρουπ για πρώτη φορά από τον καιρό που άρχισαν τα πλέι – οφ, όλοι “διψούν” και θέλουν σαν τρελοί την κατάκτηση του κυπέλλου, η οποία αν έρθει θα φέρει διπλή χαρά καθώς θα μας χαρίσει και το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο λοιπόν ξέρουν την σημαντικότητα του αγώνα που θα γίνει σε οκτώ 24ώρα και άπαντες ετοιμάζονται για να παρουσιαστούν στις τέσσερεις γραμμές με πάθος, δύναμη, αυτοπεποίθηση, να καταθέσουν ψυχή στο τερέν, έτσι ώστε αυτός ο τίτλος να έρθει σε πράσινα χέρια και αυτή η χρονιά να κλείσει όπως άνοιξε, με ένα τρόπαιο.

Η κατάκτηση του Σουπερ Καπ