Home TOP NEWS Πάει με φρέσκα πόδια στον επαναληπτικό η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πάει με φρέσκα πόδια στον επαναληπτικό η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μας είχε προϊδεάσει ο Νιλ Λένον πριν την αναμέτρηση με την Δόξα Κατωκόπιας ότι, θα προχωρούσε σε βαθύ rotation κάτι το οποίο τελικά έπραξε. Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο είχε το μυαλό του στον μεγάλο επαναληπτικό, γι’ αυτό στον χθεσινό αγώνα ξεκούρασε σχέδον όλους τους ποδοσφαιριστές που προορίζει να παρατάξει κόντρα στην Ανόρθωση.


Ο Λένον στο ματς με την Δόξα χρησιμοποιήσε τους Παπουλή και Σέχου οι οποίοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή, ο ένας για ένα 15λέπτο και ο άλλος για 20λεπτά αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο κόουτς ήταν αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει τους Παναγιώτου και Χούμποτσαν.  Πάντως αν κρίνουμε από το γεγονός ότι, ο Σλοβάκος έγινε αλλαγή στο 60λεπτό, είναι αυτός που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να αγωνιστεί την Τετάρτη και να καλύψει το κενό του Έκτορ Γιούστε που αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο ματς με την Ανόρθωση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει σε αυτούς ο Λένον για το ματς με την Ανόρθωση πήραν ανάσες. Συγκεκριμένα δεν έπαιξαν καθόλου οι, Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Μπασίρου, Μιξ, Λοβέρα, Λοίζου, Λανγκ, Μάταβζ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν θα πάει στον επαναληπτικό όχι μόνο με το σοβαρό προβάδισμα που πήρε από τον πρώτο αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, αλλά και με παίκτες που θα έχουν “φρέσκα” πόδια και οι οποίοι θα επιδιώξουν να “χτυπήσουν” την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.