Home TOP NEWS Προετοιμασία τέλος! Έφτασε η ώρα να μιλήσει η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ καρδιά σε γήπεδο...

Προετοιμασία τέλος! Έφτασε η ώρα να μιλήσει η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ καρδιά σε γήπεδο και κερκίδα

Με την ανακοίνωση της αποστολής (Δείτε εδώ), άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, όχι μέρες, αλλά ώρες.


Η μεγάλη ώρα για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας πλησιάζει, παιχνίδι στο οποίο θα δώσει την δυνατότητα στο σύνολο του Νιλ Λένον να κλείσει την  χρονιά με ένα τρόπαιο, παιχνίδι το οποίο αν το κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε μια θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τρίτη σερί σεζόν.

Τα κίνητρα για νίκη στον αυριανό αγώνα είναι πάρα πολλά και τεράστια και γι’ αυτό έφτασε η στιγμή που για ακόμη μια φορά θα πρέπει ποδοσφαιριστές και κόσμος να βρεθούν στο γήπεδο και με ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ καρδιά και ψυχή να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στο πολυπόθητο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου.

Από πλευράς των πρωταγωνιστών των τεσσάρων γραμμών, αυτοί που θα αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα θα πρέπει να παρουσιαστούν στο γήπεδο συγκεντρωμένοι στον στόχο, να αγωνιστούν με πάθος, με αυτοπεποίθηση κι αν χρειαστεί να “ματώσουν” την πράσινη φανέλα με το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος.

Όσον αφορά τον 12ο παίκτη αυτό που θα χρειαστεί να κάνει είναι να βγάλει πάθος, ένταση στα τσιμέντα και με το τραγούδι τους και τα συνθημάτα τους να σπρώξουν τους “μάγκες” του Λένον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο.

ΠΑΜΕ – VAMOS για να “κτυπήσουμε” το παιχνίδι, να κατακτήσουμε το τρόπαιο και όλη Κύπρος να ντυθεί ξανά στα “πράσινα” και να χορεύει στους ρυθμούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!!!