Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΠΑΕΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΠΑΕΕΚ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το προτελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει στις 18:00 στο Μακάρειο Στάδιο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Η ομάδα μας θα μεταβεί το απόγευμα στο γήπεδο της Πρωτεύουσας, με τον Νιλ Λένον να έχει στην διάθεση του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Έκτορ Γιούστε, αλλά και ο τραυματίας Γιαν Λέτσιακς, όπως και οι μόνιμα απόντες, Κούσουλος και Γκόμεθ.

Όπως δήλωσε και ο Βορειοϊρλανδός κόουτς στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το σημερινό παιχνίδι θα χρησιμοποιηθεί ως μέρος της προετοιμασίας για τον μεγάλο τελικό, “Προφανώς θα είναι μέρος της προετοιμασίας μας για τον τελικό Κυπέλλου και πιθανώς να πάμε με τη «δυνατή» μας ομάδα το Σάββατο”.

Συνεπώς και με την πιο πάνω δήλωση εικάζουμε ότι, ο Λένον θα παρατάξει σήμερα την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο με τα δυνατά της χαρτιά και στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (20/5) θα ξεκουράσει τα βασικά “γρανάζια” χρησιμοποιώντας άλλους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

Η σημερινή μας πρόβλεψη η οποία γίνεται πάντα με κάθε επιφύλαξη είναι:

Στο τέρμα αναμένουμε να δούμε τον Φαμπιάνο να αγωνίζεται.

Στην αμυντική γραμμή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Λανγκ και Χούμποτσαν ενώ στα άκρα της αμυντικής γραμμής θα παίξουν, ο Σέχου δεξιά και ο Κίκο αριστερά. Να σημειώσουμε ότι όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ εκτός αποστολής έμειναν δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή την γραμμή ο Γιούστε (τιμωρημένος) και ο Λέτσιακς (τραυματίας)

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Μιξ και Μπασίρου ενώ πιο μπροστά τους θα δούμε τον Παπουλή.

Στην επίθεση ο Λοβέρα και Λοίζου θα κινούνται στα δύο “φτερά” και τον Τιμ Μάταβζ να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Σέχου, Κίκο, Μιξ, Μπασίρου, Παπουλής, Λοβέρα, Λοίζου, Μάταβζ