Home TOP NEWS Τελευταίο στη σεζόν με το μυαλό στον τελικό

Τελευταίο στη σεζόν με το μυαλό στον τελικό

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει σήμερα στις 19:00 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.


Το σημερινό παιχνίδι είναι εντελώς αδιάφορο τόσο αγωνιστικά οσό και βαθμολογικά καθώς τα πάντα έχουν κριθεί στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος, με το μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο να έχουν στραμμένη την προσοχή και το μυαλό τους στον μεγάλο τελικό κυπέλλου της 25ης Μάιου.

Με τα πιο πάνω δεδομένα και με τους Λένον και τους συνεργάτες του να έχουν το μυαλό στον μεγάλο τελικό αναμένεται ότι σήμερα θα ξεκουράσουν και θα προστατεύσουν ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα της Τεταρτής στον οποίο η ομάδα μας θα διεκδικήσει το τρόπαιο και παράλληλα το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φυσικά με όποιους κι αν αγωνιστεί στον απογευματινό αγώνα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει τη νίκη έτσι ώστε να πάει σε πέντε μέρες στον τελικό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λένον αναμένεται να παρατάξει σήμερα την ομάδα μας με πολλές αλλαγές θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μην ρισκάρει την συμμετοχή ποδοσφαιριστών που προορίζονται για τον τελικό, δεδομένη θα είναι η απουσία των Μάταβζ και Λέτσιακς από την ενδεκάδα αφού και οι δύο συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα, για την συμμετοχή τους στην αποστολή τους υπάρχει ακόμη η αμφιβολία.