Home TOP NEWS Θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν Μάταβζ και Λέτσιακς

Θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν Μάταβζ και Λέτσιακς

Ο Τιμ Μάταβζ και ο Γιαν Λέτσιακς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Νιλ Λένον και παραμένουν αμφίβολοι για τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαίου.


Ο Τσέχος αμυντικός ως γνωστόν αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση, ενώ ο Σλοβένος τραυματίστηκε στην προπόνηση και πριν από το παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Στα σημερινά πλάνα που ανέβασε η ΟΜΟΝΟΙΑ από το “Ηλίας Πούλλος” οι δύο ποδοσφαιριστές δεν φάνηκαν κάπου, αφού αμφότεροι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το μεγάλο παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα η τεχνική ηγεσία έχουν συνεχώς την προσοχή στους δύο ποδοσφαιριστές και ευελπιστούν ότι μέχρι την ημέρα του τελικού θα ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρεί και θα δηλώσουν κι αυτοί το παρών τους στο παιχνίδι της χρονιάς.

Όσον αφορά τους άλλους ποδοσφαιριστές δεν προκύπτει κάποιο άλλο πρόβλημα, θα επιστρέψει κανονικά ο Γιούστε που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Χούμποτσαν και ο Λανγκ που έμεινα εκτός στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ προπονήθηκαν κανονικά.