Home TOP NEWS Τίποτα δεν είναι δεδομένο – Ο Λένον τους κρατά όλους προσγειωμένους

Τίποτα δεν είναι δεδομένο – Ο Λένον τους κρατά όλους προσγειωμένους


Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του αντιπάλου τον οποίον βρίσκουμε μπροστά μας ως το τελευταίο μας εμπόδιο προς τον τίτλο, έχει κυρίως να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παράγει μέσα στο γήπεδο, τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, ενώ αυτά τα συνδιάζει με διάρκεια στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι παίκτες μας παρουσιάζονται σε εξαιρετική φόρμα και όλα αυτά έξι μέρες πριν από τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς.

Όλα αυτά ισχύουν. Ο προπονητής ωστόσο δεν επαναπαύεται και σε κάθε ευκαιρία τονίζει πως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Μόνο με μεγάλη προσπάθεια θα μπορέσει να φτάσει η ομάδα στο στόχο της κατάκτησης του τίτλου. Προσπάθεια όχι μόνο το βράδυ εκείνου του αγώνα, αλλά και στις προπονήσεις και στα αδιάφορα παιχνίδια του πρωταθλήματος που προηγήθηκαν και βεβαίως αυτό που απομένει αύριο.

Διότι μόνο αν διατηρηθούν όλοι σε εγρήγορση θα μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την θέλουν κυπελλούχο.