Home TOP NEWS Το ευεργέτημα από τη συμμετοχή στα πλεύ-οφ του Γιουρόπα δεν είναι μόνο...

Το ευεργέτημα από τη συμμετοχή στα πλεύ-οφ του Γιουρόπα δεν είναι μόνο οικονομικό


Τα ωφέλη της κατάκτησης του κυπέλλου και της απευθείας παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πλέυ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποσό που θα καρπωθεί η ομάδα.

Το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρώπη θα το δώσουμε στις 18 Αυγούστου! Ουσιαστικά οι επίσημες υποχρεώσεις θα αρχισουν πολύ κοντά στην έναρξη της νέας εγχώριας σεζόν. Ακόμα κι αν ο αγώνας του Σούπερ Καπ θα προηγηθεί, μάλλον θα ενταχθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας, τόσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και για τον Απόλλωνα.

Άρα υπολογίζουμε πως η περίοδος της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα αρχίζει πιθανότατα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη. Οπότε έχουν οι παίκτες μπροστά τους ενάμιση μήνα χωρίς υποχρεώσεις, πλην βεβαίως αυτών που θα έχουν παιχνίδια με τις Εθνικές τους.

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα περιλαμβάνει για όλους ξεκούραση ύστερα από μία επιπονη, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, χρονιά.

Θα πρέπει επίσης να θεωρησουμε ως δεδομένο πως θα γίνει στην ομάδα, υπό τις οδηγίες Λένον σε συνεννόηση με την επιτροπή προγραμματισμού, ένα γενικότερο «λίφτινγκ» και οι διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά στα πρόσωπα στο ρόστερ δεν θα είναι λίγες. Σίγουρα θα είναι ένα καλοκαίρι με τεράστιο μεταγραφικό ενδιαφέρον. Οπότε και σε αυτή την περίπτωση ο πολύς διαθέσιμος χρόνος είναι πάντα βοηθητικός.

Προσθέτουμε επίσης και το γεγονός πως ο Αύγουστος είναι μήνας που σίγουρα προσφέρεται για ποιοτικές προσθήκες, παικτών που επιθυμούν να περιμένουν μέχρι τέλους για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Παράλληλα οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι θα γνωρίζουν εκ των προτέρων πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τους δώσει τη δυνατότητα να παίξουν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.