Home TOP NEWS Άνοιξε η όρεξη με Μπρούνο

Άνοιξε η όρεξη με Μπρούνο

Είναι γεγονός ότι μας έπιασε εξ απροόπτου η ΟΜΟΝΟΙΑ με την πρώτη της μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού η οποία ακούει στο όνομα Μπρούνο Φελίπε.


Η πρώτη κίνηση μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι, έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των ΟΜΟΝΟΙΑτων και τους άνοιξε η όρεξη οι οποίοι περιμένουν ανάλογη συνέχεια στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την κακή πορεία της στο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν θα ψάξει να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, άλλωστε αυτό δείχνει και η κίνηση με τον Μπρούνο Φελίπε, έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά και για να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Παίκτες σαν τον Μπρούνο μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ αν έρθουν πριν η ομάδα μας πάει στην προετοιμασία, θα έχουν όλο τον χρόνο για να προσαρμοστούν και να εμπεδώσουν τα θέλω του προπονητή τους, κάτι που αν γίνει θα τους βρει πανέτοιμους στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας που θα είναι τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η μεταγραφική του καλοκαιριού λοιπόν άνοιξε και τα ονόματα που θα ακουστούν είναι πολλά. Αυτό που κάνουμε είναι να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι και να αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Άλλωστε οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι έδειξαν και με την περίπτωση του Μπρούνο Φελίπε, ότι δουλεύουν αθόρυβα και μεθοδικά για την εξεύρεση των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην ομάδα για να κάνουν την διαφορά και να την βοηθήσουν σε Κύπρο και Ευρώπη.