Home TOP NEWS Από την αρχή με Λένον και… περιμένουμε μεγάλα πράγματα

Από την αρχή με Λένον και… περιμένουμε μεγάλα πράγματα


Άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας από την ημέρα έλευσης του Νιλ Λένον και μπόρεσε να διεκδικήσει και στο τέλος να κατακτήσεις τονβ μοναδικό στόχο που της είχε απομείνει. Το κύπελλο.

Η ατομικό ανέβασμα ορισμένων ποδοσφαιριστών ήταν κλειδί. Ο Λοΐζου αναγεννήθηκε, ο Μπασιρου έπιασε απόδοση την οποία δεν είχαμε δει προηγουμένως, ανέβηκε και ο Λέτσιακς ενώ στην επίθεση ο Μάταβς, αν και νεοφερμένος, τα καλά του παιχνίδια τα έκανε υπό τις οδηγείες του Βορειο-Ιρλανδού. Κι αυτοί είναι μόνο μερικοί.

Ήταν συνολικό το ανέβασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άλλωστε αν δεν απέδιδε έτσι όπως την είδαμε στα τελευταία στάδια της σεζόν δεν θα μπορούσε να αποκλείσει ΑΕΛ και Ανόρθωση μέχρι να φτάσει στον τελικό και στο τέλος να πανηγυρίσει τίτλο.

Τώρα η δουλειά του Λένον και των συνεργατών του αρχίζει από το ξεκίνημα της περιόδου. Ο προπονητής μας είναι φορτωμένος με εμπειρίες και διακρίσεις στην καριέρα του και καλείται τώρα να παρουσιάσει μία ομάδα έτοιμη για το Ευρωπαϊκό ξεκίνημα αλλά και με αντοχές για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Πέρα από τους παίκτες που θα ενταχθούν μέσω της μεταγραφικής, αναμένουμε και τους υφιστάμενους να παρουσιάστούν ακόμη πιο ανεβασμένοι σε σχέση με την περσινή χρονιά. Γενικότερα το ελπιδοφόρο τελείωμα της περσινής χρονιάς αναμένουμε να έχει ακόμη καλύτερη συνέχεια στο ξεκίνημα της νέας.

Και φέτος δεν θα κρατήσουμε μικρό καλάθι. Έχουμε πολλές απαιτήσεις από την ομάδα και είμαστε πεποισμένοι ότι θα τις ικανοποιήσει.