Home TOP NEWS Αποφάσεις χωρίς συναισθηματισμούς

Αποφάσεις χωρίς συναισθηματισμούς

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της εκπομπής “Total Green” έβγαλε και ειδήσεις για τους φίλους της ομάδας μας και μάλιστα αυτές ήταν ευχάριστες. Δια στόματος του Αναπληρωτή Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε γνωστόν ότι, ο Μιξ Ντίσκερουντ και ο Φώτης Παπουλής υπέγραψαν και θα συνεχίσουν να φοράνε το τριφύλλι.


Οι ανανεώσεις για τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ήρθαν την ίδια μέρα και λίγες ώρες μετά που η ΟΜΟΝΟΙΑ γνωστοποιήσε το διαζύγιο της με τον Γιόρντι Γκόμεθ, έναν ποδοσφαιριστή που στα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ήταν από τους καλύτερους και την βοήθησε τα μέγιστα να πετύχει τα όσα πέτυχε τα τελευταία χρόνια.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η ανανέωση των Μιξ και του Παπουλή για δύο χρόνια και ένα χρόνο αντίστοιχα, αλλά και οι αποδεσμεύσεις που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα φανερώνουν και τη λογική της Διοίκησης η οποία την φετινή σεζόν χρειάστηκε να πάρει σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις, όπως έγινε και με την απομάκρυνση Μπεργκ.

Πάντως ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου στις τοποθετήσεις του στο “Total Green” είπε χαρακτηριστικά ότι κάποιες αποφάσεις που έχουν παρθεί, έχουν παρθεί χωρίς συναισθηματισμούς: “Παίρνουμε τις αποφάσεις αυτές, χωρίς συναισθηματισμούς, πάντα για το καλό της ομάδας και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο”.

Η πιο πάνω ατάκα δείχνει το πόσο δύσκολα πάρθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Γκόμεθ, αλλά και του τέως προπονητή της ομάδας μας και ίσως αυτή να είναι και ένας προάγγελος για αποφάσεις που θα παρθούν ή που πάρθηκαν ήδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.