Home TOP NEWS Έδειξε ότι έχει ακόμη να δώσει πολλά!

Έδειξε ότι έχει ακόμη να δώσει πολλά!

Την Τρίτη(14/6) έγινε το αναμενώμενο με τον Παπουλή και επισημοποιήθηκε η παραμονή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.


Ο Φώτης Παπουλής παρά την ηλικία του (37ετών), από τον καιρό που ήρθε στην ομάδα μας κατάφερε να δώσει πολλά και να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη και αυτό το λένε και οι αριθμοί.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος” το καλοκαίρι του 2020 και στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,  κατέγραψε 36 συμμετοχές. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 28ματς στο πρωτάθλημα σκοράροντας 8 τέρματα και δίνοντας 2 ασίστ, έπαιξε σε επτά παιχνίδια στην Ευρώπη και ένα στο κύπελλο.

Την σεζόν που παρήλθε η παρουσία του Παπουλή ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, αφού έφτασε κατέγραψε 39 συμμετοχές. Κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και επίσης μέτρησε, 8 συμμετοχές στην Ευρώπη, 6 στο κύπελλο και 1 στο Σούπερ Καπ. Να σημειωθεί ότι ήταν και αρκετά παραγωγικός αφού πέτυχε 7 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Πάντως ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός με τις εμφανίσεις του τόσο την περσινή σεζόν, όσο και από αυτή που παρήλθε πριν λίγο καιρό, αλλά και μέσα από τα παιχνίδια του με το Εθνόσημο στο στήθος κατάφερε να κερδίσει με το “σπαθί” του το νέο του συμβόλαιο.

Ο Φώτης Παπουλής είναι γεγονός ότι περνάει μια δεύτερη νεότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και σίγουρα με τα όσα είδαμε τις τελευταίες σεζόν από τον ποδοσφαιριστή είμαστε βέβαιοι ότι και τη νέα σεζόν έχει να δώσει πολλά στην ομάδα μας και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη.