Home TOP NEWS Έφυγαν παίκτες με ψηλά συμβόλαια και θα αναπληρωθούν, με το μπάτζετ να...

Έφυγαν παίκτες με ψηλά συμβόλαια και θα αναπληρωθούν, με το μπάτζετ να διατηρείται


Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, με εξαίρεση τον Κίκο, όλοι είχαν πολύ υψηλά συμβόλαια.

Μποτεάκ, Γκόμεθ, Χούμποτσαν, Τσέποβιτς και Ασάντε ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο ρόστερ μας. Μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Αμπντουλαχί Σέχου ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν. Είναι επίσης ποδοσφαιριστής με πολύ υψηλό συμβόλαιο.

Ποδοσφαιριστές πρωτοκλασάτοι για τους οποίους η ομάδα προγραμματισμού και ο προπονητής έκριναν ότι θα πρέπει να αντικατασταθούν. Και είναι γεγονός πως από τη στιγμή που το μπάτζετ θα διατηρηθεί στη νέα χρονιά, τότε τα συγκεκριμένα συμβόλαια θα τα λάβουν οι νεοφερμένοι που θα επιλεγούν.

Οπότε υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να προσεγγίσει τους υποψήφιους μεταγραφικούς της στόχους προσφέροντας τους απολαβές τέτοιες που θα αποτελέσουν για αυτούς σοβαρό δέλεαρ.

Χρόνος υπάρχει, προεργασία βέβαια έγινε και οι Ταραπουλουζης και Λένον, μαζί με την ομάδα σκάουτινγκ θα αρχίσουν να θέτουν προτεραιότητες σε ότι αφορά στα μεταγραφικά. Είναι δεδομένο πως θα έρθουν παίκτες για όλες τις θέσεις και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθούμε αυτό το καλοκαίρι.

Τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια και μέσα από τις προσθήκες αναμένουμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ έτοιμη για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς.