Home TOP NEWS Έρχεται να δώσει νέα δυναμική και επιθετικότητα στο δεξί άκρο! Οι θέσεις...

Έρχεται να δώσει νέα δυναμική και επιθετικότητα στο δεξί άκρο! Οι θέσεις του Μάθιους και… οι 38 ασίστ


Ο Άνταμ Τζέιμς Μάθιους.είναι τελικά ο εκλεκτός του Νιλ Λένον και των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας μετά  την αποχώρηση του Αμπντουλαχί Σέχου από την ομάδα μας .

Ο Διεθνής Ουαλός ποδοσφαιριστής έρχεται στην Κύπρο με τις “ευλογίες” του Νιλ Λένον με τον οποίο αξίζει να αναφέρουμε συνεργάστηκαν στο παρελθόν, όταν ο Βορειοϊρλανδός κόουτς ήταν στον πάγκο της Σέλτικ.

Ο Μάθιους έρχεται λοιπόν στην Κύπρο για να συνεργαστεί με ένα παλιό γνώριμο και αναμένουμε ότι από την στιγμή που γνωρίζει το παιχνίδι ο ένας του άλλου ότι, όλο αυτό θα βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή μας να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και να γεμίσει τα παπούτσια του Σέχου.

“Ξεσκονίζοντας” λίγο το βιογραφικό του Μάθιους βλέπουμε ότι σε σχέση με τον Σέχου που αποχώρησε είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι αριθμοί του δείχνουν ότι, εκτός από τα αμυντικά του προσόντα μπορεί να προσφέρει και στην δημιουργία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει πλάτος και βάθος στο επιθετικό τρίτο.

Ο 30χρόνος ακραίος μπακ μέχρι στιγμή στην καριέρα του αγωνίστηκε σε 222 παιχνίδια στην φυσική του θέση, ως δεξιός μπακ και σε αυτή κατάφερε να καταγράψει συνολικά 27 ασίστ. Φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στο δεξί άκρο, αφού στην καριέρα του αγωνίστηκε και σαν αριστερός αμυντικός, σαν δεξιός και αριστερός μέσος, αλλά και σαν σέντερ μπακ.

Με τους αριθμούς που βλέπουμε μπροστά μας και αν ο Μάθιους μπορέσει να βγάλει τον καλό του εαυτό στο τερέν αγωνιζόμενος με την πράσινη φανέλα, αναμένουμε ότι την φετινή σεζόν μαζί με τον Λέτσιακς θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στα δύο άκρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα οποία θα βγάζουν “φωτιές”.