Home TOP NEWS Ερώτημα… για τις 4 Ιουλίου

Ερώτημα… για τις 4 Ιουλίου


Έχουμε άλλες 11 μέρες μέχρι την 4η Ιουλίου, οπόταν και η ομάδα θα παρουσιάσει το ρόστερ της νέας περιόδου. Μοναδικός νεοφερμένος μέχρι σήμερα, ο Μπρούνο Φελίπε. Παραμένουν αυτή τη στιγμή έξι ανοικτές θέσεις ξένων, οι οποίες προέκυψαν από τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Είναι αρκετό το διάστημα που έχουμε μπροστά μας, ωστόσο το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα είναι συμπληρωμένο το ρόστερ μέχρι τη βραδιά της παρουσίασης. Πιθανολογούμε πως κάποιες μεταγραφές θα γίνουν αργότερα, αν και το ιδανικό είναι να αρχίσει η ομάδα την προετοιμασία της με όλους τους ποδοσφαιριστές της παρόντες.

Λέγεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες έρχονται μαζεμένες ανακοινώσεις. Φημολογείται επίσης ότι η επόμενη μεταγραφή θα είναι αυτή του δεξιού ακραίου αμυντικού. Από τη στιγμή ωστόσο που η ομάδα δουλεύει με άκρα μυστικότητα, τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα.

Ο κόσμος πάντως ανυπομονεί να ακούσει για τους επόμενους παίκτες που θα ενταχθούν στο ρόστερ και περιμένει για το κατά πόσο θα έχει την ευκαιρία να τους δει από κοντά στην παρουσίαση.