Home TOP NEWS Η Ευρώπη και ο πρωταθλητισμός θέλουν την υπέρβαση τους!

Η Ευρώπη και ο πρωταθλητισμός θέλουν την υπέρβαση τους!

Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την ΟΜΟΝΟΙΑ, έγινε γνωστόν από Ελλάδα μεριά (δείτε εδώ), ότι ο Λοβέρα δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μάρτινς.


Ο Πορτογάλος τεχνικός των “Ερυθρολεύκων” έκοψε τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό και ως εκ τούτου δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή των Περαιωτών στην προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη λοιπόν, ο Λοβέρα είναι αναγκασμένος να ψάξει ξανά το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του είτε ως δανεικός, είτε ως ελεύθερη μεταγραφή αν φυσικά καταφέρει να σπάσει το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2024 με τον Ολυμπιακό.

Τις εξελίξεις όπως είναι φυσικό τις παρακολουθούν πολύ στενά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και περιμένουν στην γωνιά για να δουν ποιά θα είναι η τύχη του Λοβέρα στον Ολυμπιακό έτσι ώστε να κάνουν την δική τους κίνηση για να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να φορέσει ξανά την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Μάξι Λοβέρα στα 17 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα μας κατάφερε να δώσει άλλη πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ παράλληλα άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, αλλά και τον κόσμο και θα ήθελαν να τον δουν ξανά να ντύνεται με τα χρώματα της ομάδας μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν θα αγωνιστεί για τρίτη σερί χρονιά στην Ευρώπη, ενώ θα προσπαθήσει να επανέλθει και στην κορυφή του πρωταθλήματος και ποδοσφαιριστές με την ποιότητα του Λοβέρα ταιριάζουν “γάντι” στο ρόστερ. Σίγουρα ο Πρωταθλητισμός και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη χρειάζεται και την υπέρβαση και για παίκτες όπως είναι ο Λοβέρα τον οποίο ο Λένον γνωρίζει πλέον θα ήταν κρίμα να μην γίνει η υπέρβαση.