Home TOP NEWS Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μάξι Λοβέρα

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μάξι Λοβέρα

Ο προγραμματισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο τρέχει με γοργούς ρυθμούς.


Ήδη η πόρτα του “Ηλίας Πουλλός” άνοιξε και αποχώρησαν μέχρι στιγμής έξι ποδοσφαιριστές οι Τσέποβιτς, Ασάντε, Κίκο, Μποτεάκ, Γκόμεθ και Χούμποτσαν, ενώ όπως έγινε γνωστόν ψες θα παραμείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι Μιξ Ντίσκερουντ και Φώτης Παπουλής.

Στο κεφάλαιο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο φυσικά υπάρχει και το όνομα του Μάξι Λοβέρα, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός στα παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε πολύ καλή παρουσία, έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, ενώ φάνηκε να είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος από το περιβάλλον που βρήκε στην ομάδα μας, αλλά και από την παρουσία του γενικότερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Λοβέρα ωστόσο από την στιγμή που τέλειωσε ο δανεισμός του στην ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό Πειραιώς στον οποίο ανήκει, κάτι που το έπραξε και τώρα βρίσκεται ξανά πίσω στις Ερυθρόλευκες εγκαταστάσεις. Πάντως τον 26χρόνο μεσοεπιθετικό τον ενημέρωσαν ότι θα είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μάρτινς και ο ίδιος θα κάνει μια προσπάθεια να ορίσει αυτός το μέλλον του.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να προσπαθήσει να λύσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, παίρνοντας ένα μέρος του ποσού που αντιστοιχεί μέχρι τη λήξη του (2024) μένοντας έτσι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι θα του ανοίξει τον δρόμο να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη του ποδοσφαιρική στέγη.

Σίγουρα είναι περιπτώσεις που χρειάζονται χρόνο να ξεκαθαρίσουν, ωστόσο αν προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια ο Λοβέρα, τότε θα ανοίξει και ο δρόμος για επανένταξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ στην οποία έμεινε ικανοποιημένος, όπως ικανοποιημένοι έμειναν και οι άνθρωποι της τεχνικής ηγεσίας με τον ποδοσφαιριστή.